Om oss

Bergen Boligkontroll AS ble startet i 2018 av Tom André Venge og Marius Høvik. Vi holder til i Åsane i Bergen, hvor vi har kontor og lager.

Bergen Boligkontroll består av et team på fem mann med lang erfaring. Alle våre ansatte er norsk, så kommunikasjon vil derfor ikke være noe problem.

Vi lever av fornøyde kunder og ønsker at alle våre kunder skal ha det enkelt og bekymringsfritt. Du kan velge å kun forholde deg til oss, så tar vi oss av koordinerer med våre faste samarbeidspartnere som elektriker, rørlegger, murer, blikkenslager og maler.

Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen - noe vi legger stor vekt på.

Vi har lang og bred erfaring, og er godt kurset både innen HMS og produktutviklingen. Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Våre kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Vi skal bestrebe oss på å ligge i forkant av utvikling og kvalitet.

This is an image that shows the Bergen Boligkontroll team.

Send oss gjerne en melding

Takk! Din melding er sendt til Bergen Boligkontroll.
Obs! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.