Skade

Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Våre kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Vi skal bestrebe oss på å ligge i forkant av utvikling og kvalitet.

Du forholder deg bare til oss, vi koordinerer våre faste samarbeidspartnere som elektriker, rørlegger, murer, blikkenslager og maler.

This is an image that shows a Bergen Boligkontroll service.

Muggsopp

Vi kartlegger skadeomfanget, med forskjellig type metodikk. Med grunn i kartleggingen gir vi en samlet vurdering og anbefaling på hvilke bygningsmessige tiltak, samt saneringstiltak som må utføres for å få bukt med problemet.

Bergen Boligkontroll kan bistå med kartlegging, luftanalyse, muggsoppanalyse, rapport, sanering og bygningsmessige arbeider.
Se bilder
This is an image that shows a Bergen Boligkontroll service.

Ekte Hussopp

Serpula lacrymans (ekte hussopp) er den soppartene som gjør størst bygningsskader. Den livnærer seg av cellulose, fukt og kalk. Den kan frakte med seg vann fra fuktige steder til tørre steder, den "spiser" opp cellulosen slik at treverket blir sprøtt og mister bæreevnen. Den er ikke uvanlig å finne i eldre teglsteinshus.

Bergen Boligkontroll bistår med kartlegging, soppanalyse, rapport, saneringsarbeider, konstruksjonsmessige reparasjoner, gjenoppbygging.
Se bilder
This is an image that shows a Bergen Boligkontroll service.

Vannskade

Ved vannskade må en handle raskt. Først må årsak til skade stoppes. Bygningsplater i de utsatte områdene må fjernes for å komme til områdene som har stor oppsugingskapasitet, slik at en kan starte avfukting raskt. Vannskader blir mer omfattende jo lengre tid det går før vannet blir stoppet.

Bergen Boligkontroll bistår med utbedring av årsak, avdekking, uttørking og gjenoppbygging.
Se bilder
This is an image that shows a Bergen Boligkontroll service.

Avfukter

Har du problemer med høy fuktighet i garasjen, lagerbygget eller kjeller? Kondensering, rust, mugg og fuktflekker er ofte en indikasjon på at det er for mye fuktighet. Tradisjonelle løsninger kan være omfattende og kostbare, og det er ikke gitt at den får bukt med problemet.

Ved å fastmontere en rotoravfukter vil luftfuktigheten senkes slik at arealet kan brukes og inventaret ikke blir ødelagt. Rotoravfukterne vi monterer er styrt med en ekstern hygrostat. Dette betyr at den er selvregulerende å vil starte og stoppe ved gitte fuktprosenter.
Se bilder

Våre tjenester

Rehabilitering

Utvendig, Innvendig, Baderom, Kjøkken, Dører og Vinduer

Les mer

Skade

Muggsopp, Ekte hussopp, Vannskade, Avfukter

Les mer

Boligkontroll

Fuktmåling, Luftanalyse, Materialprøve, Vedlikehold- og Vaktmestertjenester

Les mer

Send oss gjerne en melding

Takk! Din melding er sendt til Bergen Boligkontroll.
Obs! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.