Skade

Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Våre kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Vi skal bestrebe oss på å ligge i forkant av utvikling og kvalitet.

Du forholder deg bare til oss, vi koordinerer våre faste samarbeidspartnere som elektriker, rørlegger, murer, blikkenslager og maler.

This is an image that shows a Bergen Boligkontroll service.

Muggsopp

Vi kartlegger skadeomfanget, med forskjellig type metodikk. Bergen Boligkontroll avdekker, sanerer, utbedrer årsak og tilbakefører utsatt område med tilfredsstillende oppbygging.

Vi har utviklet metoder for å minske spredning av muggsoppsporer under avdekking og sanering, slik at sporene ikke eksponeres til frisk luft i andre soner.
This is an image that shows a Bergen Boligkontroll service.

Ekte Hussopp

Kartlegging av ekte hussopp utføres ved å avdekke omfanget. Det opparbeides en plan for videre sikring av konstruksjon, utbedre årsak, sanering og gjenoppbygging av uttatte deler.

Vi har utviklet metoder for å minske spredning av soppsporer under avdekking og sanering, slik at sporene ikke eksponeres til frisk luft i andre soner.
This is an image that shows a Bergen Boligkontroll service.

Vannskade

Ved vannskade må en handle raskt. Ukritiske deler av huset må avdekkes for å komme til områder som har stor oppsugningskapasitet, slik at en kan starte avfukting raskt.

Vi avdekker, tørker ut, utbedrer årsak, og gjenoppbygger etter vannskade.  
This is an image that shows a Bergen Boligkontroll service.

Avfukter

Fuktighet i hus kan ikke alltids fjernes med drenering. Ved å montere en rotoravfukter i utsatte klimaer i huset, vil en oppnå en tilfredsstillende luftfuktighet.

Vi tilbyr fastmontert avfuktingsanlegg med serviceavtale.  

Våre tjenester

Rehabilitering

Utvendig, Innvendig, Baderom, Kjøkken, Dører og Vinduer

Les mer

Skade

Muggsopp, Ekte hussopp, Vannskade, Avfukter

Les mer

Boligkontroll

Fuktmåling, Luftanalyse, Materialprøve, Vedlikehold- og Vaktmestertjenester

Les mer

Send oss gjerne en melding

Takk! Din melding er sendt til Bergen Boligkontroll.
Obs! Noe gikk galt mens du sendte inn skjemaet.